Rosalie Verté // Lichaams- en bewegingscoach

Workshops

Naast mijn opleiding als dans- en bewegingstherapeut verdiepte ik mij in verschillende dansworkshops en -stijlen. Mijn doelstelling lag er niet in om een professioneel danser of choreograaf te worden maar vooral mijn vrijheid, plezier, genot te vinden waar ik het gevoel heb te leven.

Zo ontdekte ik gaandeweg dat mijn voorkeur vooral lag binnen hedendaagse dans. Een dansstijl die elke dag evolueert en verandert, en openstaat voor heel wat verschillende invloeden. Dit maakt dat hedendaagse dans een heel persoonlijke, afwisselende, vrije en organische dansstijl is met een originele, ‘eigen’ bewegingstaal. Net dat wil ik binnen mijn werk als therapeut en in het geven van workshop aanbieden en ontdekken.  

Ik nodig je stap voor stap uit om binnen een kader je bewegingsvocabulair uit te breiden en te genieten van eigen gemaakte nieuwe bewegingen.

Concreet betekent dit dat ik werk via improvisatie met aandacht voor ruimtegebruik, bewegingskwaliteiten, ademhaling, frasering, grondwerk en releasetechniek. Waar het gevoel een drijfveer is en de generositeit van de beweging een effect heeft op jezelf en je omgeving.

 


Cursus op maatWerk je voor een organisatie/school/project...en heb je zelf een vraag om iets met dans te doen? Aarzel niet om je vraag te stellen. Er zal worden gekeken hoe dit kan gegoten worden in een cursus/workshop op maat.
Meer info

 

Workshops0,00 €